Tech|X neemt diensten van Odiso af ter aanvulling van haar expertises

De technische ontwikkelingen in de autobranche gaan snel en nemen in rap tempo toe. De stelling dat stilstand achteruitgang betekent is hier zeer zeker op zijn plaats. Tech|X, expert in het analyseren van technische schades, erkent dit en maakt daarom vanaf vandaag gebruik van de diensten van Odiso. Expertises van TechX worden naar behoefte aangevuld met, op afstand, een analyse van de toestand van de electronica in het voertuig door de diagnose experts van Odiso.

Het voertuig hoeft daarvoor niet op transport, Tech|X brengt een internet verbinding tot stand tussen het voertuig en Odiso, de diagnose experts van Odiso lezen de electronica van het voertuig uit, interpreteren deze correct en leggen de juiste relatie tussen deze informatie en de expertise.

Een waardevolle maar tevens noodzakelijke aanvulling van een juiste analyse van technische schades in hedendaagse voortuigen.