Samenwerking

ODISO B.V. is onstaan vanuit een groeiende samenwerking op het gebied van het diagnosticeren van storingen tussen Autodiagnose.eu (Asim en Wendy Saglam) en DTS Lopik (Willem en Wim Sluijs). ODISO B.V. ondersteunt zakelijke klanten in de Automotive zoals garagebedrijven, schadeherstellers, technisch experts en verzekeraars, op afstand, bij het diagnosticeren van storingen en het uitvoeren van softwarematige handelingen in voertuigen.

Kennismaking

Asim en Willem hebben elkaar medio 2014 leren kennen. Vanuit die kennismaking zijn Asim en Willem steeds meer gaan samenwerken. Dit begon met het incidenteel overleggen over storingen en is uitgegroeid tot een intensieve samenwerking die zover gaat dat klanten om geografische redenen worden doorverwezen, diagnoseapparatuur onderling uitgeleend wordt en de diagnose van complexe storingen samen wordt doorlopen op basis van de metingen die verricht zijn door Asim of Willem.

Passie

Zowel Asim als Willem acteren vanuit passie, ambitie, doorzettingsvermogen, transparantie, integriteit en scherpzinnigheid. Toegepast in geval van een complexe storing resulteert dit daarin dat zowel Asim als Willem tot het uiterste gaan om de oorzaak van een storing te achterhalen waarbij het “begrijpen” van de relatie tussen de storing, oorzaak en de metingen even zwaar weegt als het daadwerkelijk verhelpen van de storing.

Expertise

Asim en Willem hebben een enorme expertise opgebouwd in het diagnosticeren van storingen. Vanuit bestaande klanten van Autodiagnose.eu en DTS Lopik is er veel vraag naar deze expertise in de vorm van ondersteuning bij het diagnosticeren van storingen. Om aan die vraag te voldoen hebben Asim en Willem diensten ontwikkeld die zij, op afstand, commercieel aanbieden via ODISO B.V.